T-shirts bestellen en voordelig laten bedrukken

T-shirts Bedrukken tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u diverse T-shirts bestellen die wij voordelig voor u kunnen  bedrukken en/of borduren!

Omschrijving T-shirts

Een T-shirt is een kleding stuk voor het boven lichaam met korte mouwen. Een T-shirt heeft geen rits of knopen ( sluiting) en dient over je hoofd aan en uit te trekken. Wij hebben dan ook een groot assortiment T-shirts in diverse kleuren, maten en modellen.


Type T-shirts

Er zijn diverse type T-shirts te verkrijgen, bv met ronde hals of met V Hals, Dames, heren of kinder T-shirts, lichte kwaliteit, zware kwaliteit, Promotie T-shirts, evenementen T-shirts, werk T-shirts, Casual T-shirts, T-shirts met lange mouwen voor heren, dames en kinderen etc etc.Afhankelijk van uw wensen kiest u het juiste type T-shirt. Indien u op zoek bent naar een promotie of evenementen T-shirt dan hebben we bijvoorbeeld de T-shirt B&C Exact 150 of  T-shirt Gildan 5000 in ons assortiment. Ook bent u bij ons op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar t-shirts van zeer goede kwaliteit zoals Dames T-shirt Kariban K326  deze shirts zijn er in ook in lange mouw T-shirts met lange mouwen en zonder mouw Tanktop voor Dames. Zoekt u toch liever een werk T-shirt dan hebben we bv een T-shirt B&C Exact 190 of een Een T-shirt Russell ZT180.

Advies Bedrukken van T-shirts 

T-shirts kunnen wij voordelig voor u bedrukken of borduren! Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van T-shirts. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Assortiment T-shirts die wij voor u kunnen bedrukken

We hebben t-shirts voor zowel dames, heren als kinderen:  Dames T-shirtsHeren t-shirts  en Kinder T-shirts. Daarnaast hebben we Sportshirts, zoals Sportshirt Santino Jumper of Sportshirts Proact 438

Of u op zoek bent naar poloshirtsSoftshell Jassenhooded SweatersParaplu's of naar Fleece vesten, wij hebben een groot assortiment van deze artikelen.