Borduurprijzen

T-Company Borduurt uw textiel met grote zorg. De kwaliteit van ons borduurwerk  is uitstekend te noemen. Dit komt door onze jaren lange ervaring. T-Company bestaat inmiddels al meer dan 16 jaar.( sinds juli 2000) De prijs van borduren wordt berekent op het aantal steken. Om prijzen te laten zien hebben we hieronder een staffel prijs staan die indicatief is. Wilt u een juiste prijsopgave stuur ons dan uw logo met de afmeting zoals u deze geborduurd wilt hebben. Wij sturen u dan een juiste prijsopgave toe.

U kunt de prijs indicatief berekenen door de lengte en breedte bij elkaar op te tellen en deze tre delen door 2. Bijvoorbeeld 10 cm breed en 6 cm hoog is samen 16. Dit delen we door 2 met als uitkomst 8. U bepaalt het aantal stuks die u wilt laten borduren en zoekt zo de indicatieprijs.

 Hoe gaat dit in zijn werk?
Borduurkaart Logo € 59,95 (eenmalig en komt bij herhaling te vervallen)Hogere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.
info@t-company.nl

Borduurkaart Tekst € 22,95 (eenmalig en komt bij herhaling te vervallen)

Let op, de borduurkaart blijft altijd eigendom van T-Company en zal niet worden verstrekt.

Alle door de leverancier vervaardigde zaken zoals zetsel, ontwerptekeningen, modellen, werk- en detailtekeningen, informatiedragers, computerprogrammatuur, databestanden, fotografische opnamen, litho’s, clichés, films, micro- en macromontages, drukplaten, zeefdrukvormen, borduurkaarten, diepdrukcylinders,blijven het eigendom van de leverancier en worden niet verstrekt aan de klant, ook als deze als aparte post op de offerte, in het aanbod of de factuur zijn vermeld. 

Borduren bij T-Company

Bij T-Company wordt er dmv computergestuurde machines geborduurd. Men noemt dit ook machinaal borduren.

We beginnen met het ontvangen van een goed bestand ( liefst in een origineel eps of ai bestand).
Deze wordt opgemaakt in borduursoftware. Het bestand wordt dan na getekend in steken ( borduursteken)
Als het bestand is nagetekend, hebben we een borduurkaart.
Deze borduurkaart wordt dmv van de software naar de machines gestuurd die dan het logo borduren.

Op veel producten kan men borduren.

Polo’s T-shirts, Sweaters, overhemden, jassen, fleece, sjaals, mutsen, bodywarmers en nog veel meer.

Waarom zou u kiezen voor borduren?

De uitstraling en duurzaamheid van borduren is hoog. Uw medewerkers met uw bedrijfslogo geborduurd, stralen een hoge kwaliteit uit.

Heeft u nog vragen over borduren? bel of stel uw vraag per e-mail 

T-Company

0499-320060

info@t-company.nl

Borduren en bedrukken van textiel doet u bij T-Company!

Wij bedrukken en borduren voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Van Amsterdam, Utrecht en Den Haag tot Groningen, Enschede, Den Bosch en Maastricht. Wij zijn gevestigd in regio Eindhoven.


Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur