Softshell Jassen bedrukken tegen scherpe prijzen

Softshell Jassen Borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

Uw Logo en/of tekst  borduren of bedrukken op Softshell Jassen? Dan bent u op het goede adres. Wij kunnen dit voor u doen tegen scherpe prijzen.

Assortiment Softshell Jassen

Wij hebben een groot assortient Softshell jassen voor heren, dames en kinderen met of zonder capuchon in promotiekwaliteit maar ook in zware hoogwaardige kwaliteit.

 


Omschrijving Softshell Jassen

Tegenwoordig zijn er veel verschillen modellen Softshell Jassen verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Softshell Jassen en Broeken worden steeds meer gedragen vanwege de ademende stof die ook waterafstotend is. Behalve dat een Softshell Jas licht en comfortable draagt, is deze jas ook steeds modieuzer geworden en wordt tegenwoordig ook veel in de vrije tijd gedragen. Een Softshell Jas is ook ideaal als promotie jas. De functionaliteit van de dicht geweven stof, zodat deze water afstotend is,  in combinatie met het draag comfort maakt deze jas uitermate geschikt om als promotie jas te dienen en hiermee goede en duurzame reclame te maken voor uw bedrijf voor langere tijd. Een fijne Jas wordt teslotte gekoesterd en meerdere jaren gedragen.

Een Softshell Jas is uitermate geschikt voor in Diverse landen zoals Belgie en Nederland. Gezien de weersomstandigheden, regen en wind, zijn deze Softshell jassen 8 van de 10 keer een juiste keus om te dragen. Fietsen, wandelen, outdoor etc etc, een Softshell jas is geschikt voor meerde doeleinden en weersomstandigheden voornamelijk voorjaar en najaar.

Er zijn geen echte punten voor de naam Softshell Jassen. Wel zou u moeten opletten dat een goede Softshell jas wind en water dicht is. Er is wel onderscheidt in lichte kwaliteit en zwaardere kwaliteit. Lichte kwaliteit is meer voor te sporten zoals Tennissen, Hardlopen of Joggen, Wielrennen of een andere Outdoor Sport. Deze lichte kwaliteit van ca. 300 gram geeft meer bewegingsvrijheid wat natuurlijk belangrijk is bij sporten.U wilt tenslotte een ademende en wind en water dichte Jas aan bij het sporten die toch uw beweging niet belemmert. De wat zwaardere Kwaliteit Softshell Jassen vanaf 400 gram heeft meer isolerende bescherming. Ook biedt deze zwaardere Jas meer weerstand tegen regen. Kortom een zwaardere kwaliteit kun je ook in ieder seizoen dragen.

Verschillende Type Softshell Jassen

Bij ons kunt u terecht voor diverse modellen Softshell Jassen zoals Heren Softshell JassenDames Softshell Jassen of kinder Softshell Jassen.

Advies over bedrukken of borduren van Softshell Jassen

Softshell Jassen bedrukken is meer een specialisme onder het drukken. Door de samenstelling van de stof van een softshell Jas kan er na het drukken een reactie optreden die de bedrukking laat vervagen, bloeden of loslaat. Het is daarom ook belangrijk om uw Softshell Jas te laten bedrukken door een specialist. U treft het, wij drukken Softshell Jassen sinds deze op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.Onze jaren ervaring in het bedrukken van Softshell Jassen heeft ons tot een specialist gemaakt. 

Indien u advies wilt over borduren of bedrukken van Softshell Jassen neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht adviseren over de kleur, maten of positie van borduren of bedrukken.

Andere Softshell Producten

Softshell bodywarmers zoals de Softshell Bodywarmer Kariban K418 of de Softshell Bodywarmer Result R123