Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Black/Bright Red

Black/Carbon

Black/Electric

Blauw

charcoal

donker blauw

Rood

Wit

Zwart

Genre

heren

heren softshell jas

Materiaal

95% Nylon, 5% Elastane (Ripstop) Charcoal Twill: 100% Polyester Gevuld met 100% Polyester Microfleece

softshell 100% polyester met mechanische stretch

Mouwlengte

lange mouw

lange mouwen

Exclusive Softshell Jassen borduren

Exclusive Heren Softshell Jassen Borduren of bedrukken 

Uw Logo en/of tekst  borduren of bedrukken op Exclusive Heren Softshell Jassen? Dan bent u op het goede adres. Wij kunnen dit voor u doen tegen scherpe prijzen.

Assortiment Exclusive Heren Softshell Jassen

Wij hebben een groot assortient Exclusive Heren Softshell Jassen met of zonder capuchon in promotiekwaliteit maar ook in zware hoogwaardige kwaliteit.

Omschrijving Exclusive Heren Softshell Jassen

Bent u op zoek naar een Exclusive Heren Softshell Jassen? Wij hebben een ruim assortiment Exclusive Heren Softshell Jassen. Deze hebben wij in diverse kleuren zoals wit, zwart, aqua, cactus, navy blauw, groen, rood, oranje, grijs en nog vele kleuren. Een Exclusive Heren Softshell Jassen is winddicht en waterafstotend. Het fijne van een Exclusive Heren Softshell Jassen is dat deze comfortabel draagt, veel bewegingsvrijheid biedt en tegelijkertijd warmte biedt  itijdens het voorjaar en najaar.
Behalve dat een Exclusive Heren Softshell Jassen zakelijk gebruikt wordt, deze jas geeft ook een nette zakelijke uitstraling, kunt u deze ook voor uw vrijetijd gebruiken. Tevens zijn de lichtere Exclusive Heren Softshell Jassen ook uitermate geschikt voor te sporten.


Exclusive Heren Softshell Jassen

Exclusive Exclusive Heren Softshell Jassen zijn Softshell Jassen die hoogwaardig van kwaliteit zijn. Buiten de goede kwaliteit, zijn Exclusive Heren Softshell Jassen ook erg mooie gevormd. Met nadere woorden zijn de Exclusive Heren Softshell Jassen de koning onder de Softshell jassen.

Advies over bedrukken of borduren van Exclusive Heren Softshell Jassen

Exclusive Heren Softshell Jassen bedrukken is meer een specialisme onder het drukken. Door de samenstelling van de stof van een Exclusive Heren Softshell Jassen kan er na het drukken een reactie optreden die de bedrukking laat vervagen, bloeden of loslaat. Het is daarom ook belangrijk om uw Exclusive Heren Softshell Jassen te laten bedrukken door een specialist. U treft het, wij drukken Exclusive Heren Softshell Jassen sinds deze op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.Onze jaren ervaring in het bedrukken vanExclusive Heren Softshell Jassen heeft ons tot een specialist gemaakt. 

Indien u advies wilt over borduren of bedrukken van Exclusive Heren Softshell Jassen neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht adviseren over de kleur, maten of positie van borduren of bedrukken.