Fleece borduren of bedrukken

Scherpe prijzen Fleece producten

Fleece kunt u laten borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen in kleine, middel en grote series

Assortiment Fleece

U kunt bij ons een diversiteit aan fleece producten vinden zoals Fleece Sjaals, Fleece mutsen, Fleece vesten, Fleece Handschoenen, Fleece Sweaters en nog veel meer.

Wat is Fleece?

Fleece is opgeruwe en gebreide stofsoort gemaakt van polyester. Fleece heeft dan ook een isolerende werking en is heerlijk warm en draagt erg comfortabel. Let op, Fleece is van zichzlef niet winddicht. Bij een Heren, dames of kinder  Fleece Vest  of een Heren, dames of kinder Fleece Jas zijn er ook modellen verkrijgbaar die wel winddicht zijn. Dit noemt men een Windstopper. Een Fleece Windstopper heet een Ademende tussen laag die tussen de Fleece wordt geplaatst. Fleece is een engels woord wat vertaald in het Nederlands letterlijk "vacht" betekent.

Fleece is tegenwoordig ook een uitstekent product voor Promotie of evenementen doeleinden. Zo hebben we Heren Fleece Vesten tegen scherpe prijzen die goed van kwaliteit zijn maar zich uitstekent lenen voor promotionele doeleinden. Behalve Heren Fleece Vesten of jassen zijn er ook Fleecesjaals of Fleece mutsen die hiervoor geschikt zijn. Dit in het bijzonder vanwege een lage kostprijs. 

Tegenwoordig zijn er veel Fleece producten verkrijgbaar, puur door het comfort en warmte wat Fleece geeft. Behalve Fleece vesten zijn er ook Fleece sweaters of truienFleece mutsenFleece SjaalsFleece dekensFleece HandschoenenFleece Bodywarmers etc etc. verkrijgbaar.

Borduren of Bedrukken van Fleece

Fleece kunt u bij ons laten borduren of bedrukken met uw logo en / of tekst. Borduren van Fleece wordt het meest gedaan en heeft de beste uitstraling. Uiteraard is bedrukken ook mogelijk op Fleece echter door de opstaande vezels van Fleece is bedrukken minder mooi. Zeker in het geval  van een grotere oppervlakte bedrukken. Toch zijn er veel bedrijven die hun logo laten bedrukken. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Fleece en kunnen gerust stellen dat wij het beste resultaat leveren. Uiteraad kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt tussen borduren of bedrukken. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren! U kunt ons ook een e-mail sturen of onze offerte formulier invullen waarin u uw vraag kunt stellen.

Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment Heren Softshell JassenDamens Fleece VestenHeren Fleece Sweaters of truienDames Fleece Sweaters of truien, of bij Heren Hooded Sweaters

Een fleece vest laten bedrukken

Er zijn meerdere redenen te bedenken om een fleece vest te bedrukken. Wellicht wilt u dat uw personeel in deze vesten rondloopt en wilt u daarbij dat goed duidelijk is dat ze bij uw bedrijf horen. Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u deze fleece vesten wilt laten bedrukken met een logo of boodschap en dat u ze daarna wilt verkopen. Wat de reden ook is, bij ons bent u aan het juiste adres om fleece vesten te bedrukken. We leveren de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te vinden is, altijd tegen de scherpste prijzen. Neemt u dan ook eens een kijkje bij de verschillende vesten die wij in de aanbieding hebben.

Professioneel een fleece vest bedrukken

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Per slot van rekening is het zo dat u deze fleece vesten vaak wilt gebruiken, dan zit u er niet op te wachten dat al na een paar keer wassen de bedrukking niet meer goed te zien is. Wij zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. We leveren kwaliteit die ergens voor staat. Vesten die mooi zijn, maar die daarbij ook goed zitten. Dit dan allemaal ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt u goedkoop een fleece vest bedrukken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Wilt u goedkoop een fleece vest bedrukken

We hebben bij ons bedrijf veel ervaring met het bedrukken van fleece vesten. We zijn klein begonnen, maar door de jaren heen snel uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op dit gebied in Nederland. We hebben dit bereikt door kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs. Schroom dan ook om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze vesten en de vele mogelijkheden die u hiermee heeft bij ons.