T-shirts voordelig laten bedrukken

T-shirts voordelig laten bedrukken

Wij Leveren en bedrukken of borduren T-shirts tegen scherpe prijzen

Het Bedrukken van T-shirts

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van T-shirts. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken zoals welke kleur bedrukking, welke positie moet de bedrukking komen of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op T-shirts.  U kunt altijd contact met ons opnemen.

Assortiment T-shirts

Of u op zoek bent naar een Unisex T-shirtHeren T-shirtDames T-shirtT-shirts met lange mouwenorganische t-shirts voor heren en damestanktops heren en dameskinder t-shirtsV hals t-shirts heren en damesT-shirts met capuchon heren en damesextra lange T-shirts heren en damesBodyfit T-shirts heren en dames of naar een goedkoop t-shirt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben van al deze T-shirts een ruim assortiment in verschillende modellen, kleuren en maten.

Algemene informatie T-shirts en Bedrukken

Ons assortiment T-shirts is zeer groot. we hebben goedkope promotie T-shirts, modieuze T-shirts voor heren en Dames of Werk T-shirts voor heren en Dames. Bij veel modellen is er zowel een heren model als een dames model verkrijgbaar. Wij geven dit aan in de omschrijving van het betreffende model T-shirt. Zo kunt u direct zien of van dit model een Heren, dames of kinder model verkrijbaar is. U zult ook zien dat er bij veel modellen grote maten verkrijgbaar zijn tot soms wel 7XL en dat er bij veel modellen bijzonder veel kleuren verkrijbaar zijn. Sommige modellen t-shirts hebben wel 30 verschillende kleuren.

U zult zien dat we ook een ruime keus hebben in type T-shirts. Zo kunt een T-shirt Met muts bestellen en eventueel laten bedrukken, standaard unisex T-shirt met of zonder bedrukking of bv een Bodyfit T-shirt.

Welke T-shirt u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres.

Wat is zeefdrukken of textieldrukken?

Zeefdrukken of textieldrukken is vorm van bedrukken wat veel voorkomt op T-shirts, Poloshirts, Sweaters, Jassen, Caps, Hoodedsweaters, Bodywarmers, Bedrijfskleding etc etc. Er wordt gedrukt met een zeefdrukinkt of textiel inkt. Dit kan een plastisol inkt zijn, nylon inkt of waterinkt zijn. Plastisol inkt is de meest voorkomende inkt. 

Hoe gaat Zeefdrukken of textieldrukken in zijn werk?

Bij Zeefdrukken of textieldrukken gaan we het logo of tekst eerst op een transparantie film zetten. een film is een doorzichtige vel waar de het logo en/of tekst in het zwart komt op te staan. Deze film gaan we dan belichten op een zeefraam. Een zeefraam is een  aluminium frame waar een gaas is ingespannen.

Dit gaas heeft afhankelijk welke type, allemaal kleine gaatjes. Bij een fijne gaas heeft deze gaas veel kleine gaatjes. Bij een grove gaas heeft deze gaas minder gaatjes maar wel grotere gaatjes. Afhankelijk van het logo en / of tekst kiezen wij welke gaas we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen.

Dit Zeefraam hebben we van te voren voorzien van Emulsie. Dit is een vloeistof waar we de gaas van de zeefraam aan 2 zijdes mee insmeren. als we dit gedaan hebben moet het ca. 1-2 uur drogen voordat we kunnen gaan belichten.

Belichten van een film op een zeefraam doen wij met een belichtingskast. Deze kast heeft een speciale lamp geschikt voor het belichten van een zeefraam.

We leggen de zeefraam onder de lamp met de film op de juiste postie. de tijd dat de zeefraam onder de lamp moet ( belichtingstijd) is afhankelijk van welk gaas wij gebruiken. ( fijn of grof). Na het belichten halen we de film met het logo en/of tekst van de zeefraam. De Emulsie die op het zeefraam zit is hard geworden behalve het logo en / of tekst die op de tranparantie film staat. Nu kunnen we met water de Emulsie waar het logo en/ of tekst staat weghalen. Nu hebben een zeefraam waar het logo en of tekst open is.

Vervolgens gaan we deze zeef met uw logo en / of tekst instellen op onze machine. Dit kan op een automatische zeefdrukmachine zijn ( grotere aantallen) of op een handdruk zeefdrukmachine ( kleinere aantallen ) na het instellen maken we eerst een proef om te checken of de bedrukking goed is. Na goedkeuring van deze proef kan het drukken beginnen. 

De snelheid van bedrukken is afhankelijk van de kleur van het textiel en de kleur van de bedrukking. Bij zwart textiel met een witte bedrukking moeten we 2 keer drukken om het wit dekkend te krijgen. We drukken dan de eerste keer en moeten de bedrukking handdroog maken zodat de 2e laag dekkend wordt. Indien de bedrukking meerdere kleuren zijn kunnen we kiezen om wit onder te drukken. Het logo en / of tekst wordt dan eerst in het wit gedrukt en daaroverheen exact de kleuren van het logo. In sommige gevallen kiezen we ervoor ( afhankelijk van het logo) om geen wit onder te drukken maar iedere kleur 2 keer te drukken. We willen altijd het beste resultaat bereiken.

Na het drukken moet het textiel door de droogtunnel. De bedrukking moet namelijk een bepaalde periode onder een bepaalde temperatuur drogen. Dit wordt fixeren geboemd. Gebeurt dit niet goed, dan gaat de bedruking vervagen bij het wassen.

Na het drukken van uw opdracht halen we de zeefraam weer van de machine af en verwijderen de inkt. We bewerken de inkt met een vloeistof zodat de Emulsie van de zeefdrukraam verwijdert wordt. De zeefraam wordt dan ook nog ontvet. we hebben nu weer een schone zeef waar weer nieuwe laag Emulsie op gezet kan worden.