Petten borduren of bedrukken

Caps en Petten laten Borduren of Bedrukken tegen voordelige prijzen

U kunt uw Cap of pet voor een zeer voordelige prijs bij ons laten bedrukken of borduren!

Assortiment Caps en Petten

Wij hebben een ruim assortiment Caps en Petten. Bent u op zoek naar een promotie Cap of Pet, Modieuze cap, Sportieve Cap of Pet. dan bent u bij ons aan het juiste adres. we hebben caps en petten in diverse modellen, maten en soorten. neem gerust een kijkje bij deze modellen: 5 panel Caps, 6 panel Caps, kinder caps, of Snapbacks

Inmiddels is het assortiment Caps of petten dusdanig groot dat we anieders wensen kunnen voldoen. Vraag gerust ons om advies.

Zoekt u een rode cap, zwarte cap, blauwe cap, roze cap, groene cap, oranje cap, paarse cap, grijze cap of een witte cap? Dan bent u op het goede adres.


 

 

Bedrukken of borduren

Bent u op zoek naar Caps of petjes die u wilt laten voorzien van uw logo? Dan bent u op het juiste adres! Wanneer kunt u het beste borduren en wanneer het beste bedrukken. Uiteraard hangt dit af van uw budget. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loopt namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt, neem contact met ons op en vraag ons om advies! Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in huis en kunnen u voorzien van goed advies.

Of u nu op zoek bent naar een Golf Cap die wij voor u kunnen bedrukken of borduren of zoekt u Truckers Cap, Baseball Cap of een Snapback? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren deze in kleine, middel en grote oplages.

Omschrijving Cap en Petten

Een cap wordt vaak gedragen om de laaghangende zon te weren. tegenwoordig is een cap ook een modieze product geworden en niet meer weg te denken uit de kledingkast. Veel bedrijven bestellen caps met bedrukking of borduring van hun logo omdat deze een zeer hoog reclame waarde heeft. Caps worden namelijk graag gedragen door zowel heren, dames als kinder. 

Uiteraard hebben we nog divese andere Caps zoals 6 Panel CapsBaseball CapsKinder CapsSnapbacksTruckers Caps of Flexfit Caps

Caps Custom Made

Wij hebben de mogelijkheid om een cap volledig naar uw wens te laten maken. Indien u een cap wenst met verschillende kleuren zoals een andere kleur klep en de panels in diverse kleuren is dit mogelijk. Met andere woorden kunnen wij voor u een cap laten maken die volledig aan uw wensen, kleuren, model en type voldoet. Uiteraard kunnen wij deze ook weer voorzien van uw logo dmv bedrukken of borduren.

Kijk ook eens bij onze andere producten zoals T-shirts. Polo's, Hooded Sweaters, Softshell Jassen, Fleecemutsen of bij Fleece Sjaals


Caps of petten van T-Company

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op met T-Company. Middels onze jarenlange ervaring en uitstekende service zullen wij zo goed mogelijk inspelen op uw wensen en behoeften en zodoende samen tot een kwalitatief hoog product komen. Wij proberen te allen tijde meerwaarde aan onze klanten te leveren door middel van advies, eigen productie en diverse mogelijkheden. Wij denken zoveel mogelijk oplossing en niet in beperkingen. Twijfel niet langer en vraag vrijblijvend uw offerte aan voor het bedrukken of borduren van uw pet of cap. 

Professioneel petten laten bedrukken

Bent u op zoek naar een drukkerij die voor u een logo op een pet kan drukken? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. We hebben namelijk een ruim assortiment aan verschillende petten in een groot aantal kleuren, waar wij zonder problemen uw logo op zetten. Zo heeft u een pet die u aan uw werknemers kunt geven zodat zij herkenbaar zijn als uw personeel. Maar de pet kan natuurlijk ook als premium worden weggegeven. Niet alleen maakt u dan mensen blij met een mooie pet, u zorgt er indirect ook voor dat deze mensen dan reclame voor uw bedrijf of product maken als zij de pet op hebben.

Een pet bedrukken

We hebben in ons uitgebreide assortiment een groot aantal verschillende petten klaarstaan. Neem gerust even de tijd om te zien wat voor petten wij allemaal verkopen. U hebt de keuze uit verschillende soorten petten, maar ook uit een groot aantal kleuren. Het is daarbij ook mogelijk om een pet te kiezen die uit verschillende kleuren bestaat. Kies ook de maat van de pet en de plek waar u het logo wilt hebben staan. Wij zorgen er dan voor dat dit er helemaal perfect op komt te staan. Het maakt dan niet uit hoe vaak de pet wordt gedragen of gewassen, het logo zal zeer lange tijd duidelijk zichtbaar blijven.

Goedkoop een pet bedrukken

Bij onze drukkerij is het mogelijk om goedkoop een pet te bedrukken. U hoeft uzelf daarbij geen zorgen te maken om de kwaliteit van de pet. Deze is namelijk altijd hoog. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat voor petten u allemaal kunt kiezen. Of neem contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om u verder te helpen en samen met u de keuze voor de juiste pet te maken. Wij gaan daarna deze petten bedrukken, zodat u deze uit kunt gaan delen of verkopen.