Bodywarmers Borduren

Borduren of bedrukken Bodywarmers tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Bodywarmers voordelig bij laten borduren of bedrukken .

Assortiment Bodywarmers

Wij hebben een groot assortiment Bodywarmers die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar een Heren Bodywarmer, Dames Bodywarmer, kinder Bodywarmers, Softshell Bodywarmers of Fleece Bodywarmers wij hebben hier diverse modellen van in ons assortiment. 

 

Borduren of Bedrukken

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Heren Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Bodywarmers zijn fijn om te dragen. Meestal worden bodywarmers gedragen in het voorjaar en najaar. Doordat er geen mouwen aan zitten is er veel bewegingsvrijheid. Bent u aan het klussen of aan het werk dan is het ideaal om een bodywarmer te dragen. Ook kunt natuurlijk een bodywarmer in uw vrijetijd dragen. We hebben dan ook diverse modieuze Bodywarmers in het assortiment. voor zowel heren als dames.

Uk kunt de Bodywarmer laten voorzien van uw logo en/of tekst door middel van borduren of bedrukken. u kunt uw logo en/of tekst laten plaatsen op de voorzijde links of rechts of op de achterzijde wat groter. Indien u hierbij advies wilt kunnen wij u hiermee helpen. 

Keuze van Borduren of bedrukken?

als u twijfelt tussen bedrukken of borduren kunnen wij u misschien helpen bij deze keus. Belangrijk voor ons is de informatie waarvoor de bodywarmers gebruikt worden. Misschien draagt u deze in uw vrije tijd, misschien voor een Beurs of  draagt u deze in een productie. Op basis van deze gegevens en natuurlijk de prijs kunnen wij u adviseren.