Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

azure

Black/Charcoal

Black/Classic Red

Black/Marine Blue

Black/Seal Grey

Black/True Red

Blauw

Bright Red

Classic Red/Black

Dark Navy

donker blauw

grijs

Grijs zwart

Groen

Mistgroen

navy

navy zwart

Navy/Charcoal

Navy/New Royal

Navy/Seal Grey

New Royal/Navy

Oranje

Rood

Seal Grey/Black

Wit

Zwart

Materiaal

Seal Grey/Black

Genre

heren

heren Bodywarmer

heren softshell bodywarmer

100% polyester

100% polyester (Pongee)

65% Katoen / 35% Polyester

Buitenkant: 100% nylon (ripstop)

Buitenkant: 100% polyester (micro poplin), doorgestikt

softshell

Mouwlengte

zonder mouwen

Bodywarmers Borduren

Bodywarmers Bedrukken of borduren Scherpe Prijzen

Kleine, middel of grote series Bodywarmers tegen scherpe prijzen die wij voor u kunnen borduren of bedrukken. Ook onbedrukt.

Welke Bodywarmers is geschikt voor u?

Wij hebben diverse modellen Bodywarmers zoals heren Bodywarmers, Dames Bodywarmers en Kinder Bodywarmers, maar ook Softshell of fleece Bodywarmes. Heren BodywarmerDames Bodywarmerkinder BodywarmersSoftshell Bodywarmers of Fleece Bodywarmers 

Borduren of Bedrukken

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Bodywarmers zijn fijn om te dragen. Meestal worden bodywarmers gedragen in het voorjaar en najaar. Doordat er geen mouwen aan zitten is er veel bewegingsvrijheid. Bent u aan het klussen of aan het werk dan is het ideaal om een bodywarmer te dragen. Ook kunt natuurlijk een bodywarmer in uw vrijetijd dragen. We hebben dan ook diverse modieuze Bodywarmers in het assortiment. voor zowel heren als dames.

Uk kunt de Bodywarmer laten voorzien van uw logo en/of tekst door middel van borduren of bedrukken. u kunt uw logo en/of tekst laten plaatsen op de voorzijde links of rechts of op de achterzijde wat groter. Indien u hierbij advies wilt kunnen wij u hiermee helpen. 

Keuze van Borduren of bedrukken?

als u twijfelt tussen bedrukken of borduren kunnen wij u misschien helpen bij deze keus. Belangrijk voor ons is de informatie waarvoor de bodywarmers gebruikt worden. Misschien draagt u deze in uw vrije tijd, misschien voor een Beurs of  draagt u deze in een productie. Op basis van deze gegevens en natuurlijk de prijs kunnen wij u adviseren.