Ringer T-shirts Bedrukken scherpe prijzen

Ringer T-shirts onbedrukt of bedrukt tegen voordelige prijzen

Ringer T-shirts kunt u voordelig door ons laten bedrukken  

Omschrijving Ringer T-shirts

Ringer T-shirts zijn ontstaan in de jaren 50 in Amerika. Het is een T-shirt die uni kleur is echter de mouw randjes en boordje zijn in een andere kleur. Deze T-shirts waren erg populair onder jongeren in de Rock en Roll scene. Nog steeds zijn Ringer erg populair.


 

Bedrukken van Ringer T-shirts

Bent u op zoek naar een Ringer T-shirts ? U treft het, wij hebben een ruim assortiment Ringer T-shirts die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo en/of tekst. Of u een bedrukking wenst op de voorzijde, achterzijde of op de mouwen, wij kunnen dit in onze eigen productie voor u uitvoeren. Twijfelt u over de positie, de grote of de kleur van de bedrukking? Misschien kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Wij hebben namelijk meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van Ringer T-shirts. Onze ervaring is dus groot. Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen of de offerte formulier invullen waar u uw vraag kan stellen.

Type Ringer T-shirts

Ringer T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. De kleur combinatie zijn erg leuk en zijn in meerdere kleur combinaties verkrijgbaar.

Overig assortiment T-shirts

Verder hebben wij ook Goedkope T-shirts,  dames T-shirtsheren T-shirtsunisex shirts en kinder t-shirts in ons assortiment.

Of u nu op zoek bent naar een promotie shirt of een kwalitatief duurzaam shirt: wij hebben ze in verschillende soorten en maten. Het is ook mogelijk om t-shirts onbedrukt te bestellen! Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Andere Producten

Uiteraard hebben we ook nog diverse ander producten zoals  poloshirtsSoftshell Jassenhooded SweatersParaplu's of naar Fleece vesten, wij hebben een groot assortiment van deze artikelen.