Dames Tanktops voordelig laten bedrukken

Tanktops Dames bedrukken tegen scherpe prijzen! 

Wij hebben diverse soorten tanktops voor dames in ons assortiment die wij voordelig voor u kunnen bedrukken met uw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om de tanktops Dames onbedrukt te bestellen. 

Omschrijving Tanktops Dames

Tanktops worden ook wel onderhemd, hemdjes of topjes genoemd. De engelse benaming tanktops wordt steeds meer gehanteerd in Nederland en België en slaat op zowel topjes en hemdjes voor dames, die vaak als bovenkleding gedragen wordt, als op onderhemd en hemd voor heren. Van oudsher zijn tanktops bedoeld voor onder een overhemd, vandaar de ouderwetse naam onderhemd. Tegenwoordig worden tanktops vaak zowel door mannen en vrouwen als bovenkleding gedragen in de warmere zomermaanden en hebben daarom ook een steeds modieuzere uitstraling. 

Bedrukken Tanktops Dames

Omdat tanktops steeds vaker als bovenkleding gedragen wordt is het uiteraard ook mogelijk dat wij uw logo, afbeelding of tekst op de dames tanktops bedrukken. Wij beschikken over onze eigen zeefdrukkerij waardoor wij tegen scherpe prijzen en snelle levertijden kunnen bedrukken. U kunt bij ons terecht voor tanktops dames in kleine, middel en grote oplages, die wij voor u bedrukken in zeefdruk of doormiddel van een full color bedrukking, denk hierbij aan een foto of als er kleurverloop in uw logo zit. Het borduren op dames tanktops zou in sommige gevallen ook mogelijk zijn, enkel als de borduring niet te groot en niet volgeborduurd is. Als u een groot volgeborduurd logo wenst, gaat de stof om de borduring "trekken" en gaat het logo "hangen" waardoor de lichte stof van de dames tanktop uit zijn verband gaat. Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring en kunnen u daarom goed adviseren bij het maken van de geschikte keuze betreft borduren of bedrukken. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of uw vraag stellen op het offerteformulier. 

Assortiment Tanktops Dames

We hebben verschillende dames tanktops in ons assortiment. Bent u op zoek naar een model met de kenmerkende blote schouderbladen kijk dan bij Dames Tanktop Anvil Racerback 6751L. Als u een dames tanktop zoekt die verkrijgbaar is in leuke frisse kleurtjes neem dan eens een kijkje bij Tanktop Dames Bella 1080. Ook hebben we extra lange tanktops in ons assortiment zoals model Dames T-shirt Stretch TankTop extra lang 456. Bent op u zoek naar een tanktop zonder merklabel erin, zodat u uw eigen label er in kunt maken of door ons laten bedrukken, bekijk dan Dames Tanktop Nakedshirt Coco.  We hebben ook veel verschillende tanktops voor heren in ons assortiment. 

Neemt u ook een kijkje bij een van onze andere categoriën T-shirts, zoals T-shirts Dames, T-shirts Dames V Hals, T-shirts Dames Bodyfit of T-shirts Dames Extra Lang.