Dickies Werkjassen borduren of bedrukken

Borduren of Bedrukken Werkjassen Dickies

Wij leveren in kleine, middel en grote series diverse modellen Werkjassen Dickies die wij voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken

Omschrijving Werkjassen Dickies 

Bent u op zoek naar een goede Werkjas van het merk Dickies ? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse modellen werkjassen van Dickies zoals Dickies Werkjas Industrie 260 IN7001Dickies Two Tone Softshell Jacket of de Dickies WinterWerkjas Industry 300

Dickies Werkjassen kunt bij ons voordelig laten borduren of bedrukken. Neem vrijblijvend contact met ons of vul onze offerte aanvraag formulier in voor een scherpe prijsopgave.

Kijk ook eens bij Dickies Werkbroeken, Dickies Werkjassen of bij Dickies High Visibility Werkkleding

Werkjassen Dickies Bedrukken of Borduren 

Tevens kunnen wij deze Dickies Werkjassen voor u borduren of bedrukken met uw bedrijfslogo. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Dickies Werkjassen.

Waarom Dickies Werkkleding of Bedrijfskleding

Dickies is gespecialiseerd in werkkleding, bedrijfskleding en workwear voor de meest uiteenlopende sectoren zoals onder andere de zorg, horeca en bouw. Bij ons vindt u verschillende kledingstukken voor uw organisatie, zoals bijvoorbeeld Dickies werkbroekenDickies werkschoenen of bij Dickies werkjassen. Dickies heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Type Werkjassen van Dickies

Wij hebben een groot assortiment Werkjassen van Dickies. Of u nu op zoek bent naar een Dikies Werkjas voor de bouw, een Dickies Werkjas voor de chemie, Dickies Werkjassen voor transport & logistiek, Dickies Werkjassen brandwerend of  Dickies Werkjassen voor de Industrie, wij hebben deze in ons assortiment. Uiteraard hebben we Basic Werkjassen maar ook Werkbroeken die aan verschillende EN voorwaarden voldoen. 

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkjassen met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bekijk ook eens onze andere producten zoals Projob WerkbroekenProjob WerktruienProjob Highvisibilty Bedrijfskleding of bij Projob Transport & Service Bedrijfskleding