Werkjassen Bouw Borduren

Borduren of Bedrukken van Werkjassen voor de Bouw

Wij leveren in kleine, middel en grote series diverse modellen Werkjassen voor de Bouw die wij voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken

Omschrijving Werkjassen voor de Bouw

Bent u op zoek naar een goede werkjas voor de Bouw? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse modellen werkjassen voor de Transport & Logistiek zoals Werkjassen Bouw 4409 ProjobWerkjassen Havep 40004 Constructor Parka of de Havep Werkjassen Constructon Line All Season Jack 4252

 


Bedrukken of Borduren Werkjassen voor de Bouw

Tevens kunnen wij deze Werkjassen voor de  Bouw voor u borduren of bedrukken met uw bedrijfslogo. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Werkjassen voor de bouw.

Type Werkjassen voor de Bouw

Wij hebben een groot assortiment Werkjassen voor de bouw. Of u nu op zoek bent naar een Projob Werkjassen voor de bouw of naar een Werkjassen van Havep voor de Bouw , wij hebben deze in ons assortiment. Uiteraard hebben we Basic Werkjassen maar ook Werkbroeken die aan verschillende EN voorwaarden voldoen. 

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkjassen met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bekijk ook eens onze andere producten zoals WerkbroekenWerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.