Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

blauw-donkerblauw

donker blauw

donker blauw - grijs

donker blauw-blauw

donker blauw-rood

donker grijs

Fluorescent Orange

Fluorescent Orange-Black

Fluorescent Yellow-Black

fluoriserend geel

Geel

grahite

grijs

grijs - wit

grijs-zwart

Groen

Lime-donkerblauw

navy

Oranje

Paars

Rood

wit

wit-grijs

Zwart

Zwart - grijs

zwart grijs

zwart-grijs

zwart-rood

Genre

heren

Fluoriserend oranje

heren

heren softshell jas

Materiaal

94% polyester / 6% elastaan, 310 gr/m², 3 laags softshell, gewatteerd

polyester-elastaan

softshell

Mouwlengte

lange mouw

lange mouwen

Softshell Jassen Borduren

Borduren of Bedrukken van Softshell Werkjassen

Wij leveren in kleine, middel en grote series diverse modellen Softshell Werkjassen die wij voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken

Modellen Softshell Werkjassen

Bent u op zoek naar een goede Softshell Werkjassen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse modellen Softshell Werkjassen zoals Dickies Two Tone Softshell JacketSoftshell Werkjassen 40054 Havep of de Softshell Werkjassen Projob 4416

Bedrukken of Borduren Softshell Werkjassen

Tevens kunnen wij deze Softshell Werkjassen voor u borduren of bedrukken met uw bedrijfslogo. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Softshell Werkjassen.

Type Softshell Werkjassen

Wij hebben een groot assortiment Werkjassen van Projob. Of u nu op zoek bent naar een Projob Softshell Werkjas, een Havep Softshell of een Dickies Softshell Werkjas, wij hebben deze in ons assortiment. Uiteraard hebben we Basic Werkjassen maar ook Werkbroeken die aan verschillende EN voorwaarden voldoen. 

Omschrijving Softshell Jassen

Tegenwoordig zijn er veel verschillen modellen Softshell Jassen verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Softshell Jassen en Broeken worden steeds meer gedragen vanwege de ademende stof die ook waterafstotend is. Behalve dat een Softshell Jas licht en comfortable draagt, is deze jas ook steeds modieuzer geworden en wordt tegenwoordig ook veel in de vrije tijd gedragen. Een Softshell Jas is ook ideaal als promotie jas of als Werkjas. De functionaliteit van de dicht geweven stof, zodat deze water afstotend is,  in combinatie met het draag comfort maakt deze jas uitermate geschikt om als promotie jas of Werkjas te dienen en hiermee goede en duurzame reclame te maken voor uw bedrijf voor langere tijd. Een fijne Jas wordt teslotte gekoesterd en meerdere jaren gedragen.

Een Softshell Jas is uitermate geschikt voor in Diverse landen zoals Belgie en Nederland. Gezien de weersomstandigheden, regen en wind, zijn deze Softshell jassen 8 van de 10 keer een juiste keus om te dragen. Werken, fietsen, wandelen, outdoor etc etc, een Softshell jas is geschikt voor meerde doeleinden en weersomstandigheden voornamelijk voorjaar en najaar.

Er zijn geen echte punten voor de naam Softshell Jassen. Wel zou u moeten opletten dat een goede Softshell jas wind en water dicht is. Er is wel onderscheidt in lichte kwaliteit en zwaardere kwaliteit. Lichte kwaliteit is meer voor te sporten zoals Tennissen, Hardlopen of Joggen, Wielrennen of een andere Outdoor Sport. Deze lichte kwaliteit van ca. 300 gram geeft meer bewegingsvrijheid wat natuurlijk belangrijk is bij sporten. U wilt tenslotte een ademende en wind en water dichte Jas aan bij het sporten die toch uw beweging niet belemmert. De wat zwaardere Kwaliteit Softshell Jassen vanaf 400 gram heeft meer isolerende bescherming. Ook biedt deze zwaardere Jas meer weerstand tegen regen. Kortom een zwaardere kwaliteit kun je ook in ieder seizoen dragen en is ideaal om in te werken

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkjassen met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bekijk ook eens onze andere producten zoals WerkbroekenWerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.