Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

donkerantraciet

donkermarine

Groen

khaki

korenblauw

Rood

wit

Genre

Havep Stofjassen 4023 Basic

heren

stofjas

uniseks

Materiaal

65% polyester 35% katoen

65% polyester/35% katoen 245 g/m²

Stofjassen bedrukken

Borduren of Bedrukken van Stofjassen in kleine, middel en grote series

Wij leveren in kleine, middel en grote series diverse modellen Stofjassen die wij voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken

Omschrijving Stofjassen

Bent u op zoek naar een goede Stofjassen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse modellen Stofjassen voor heren en dames  zoals Stofjassen Havep 4025 BasicHavep stofjas Food & Catering 4126, of de Havep, stofjas 2000 4089

.


Stofjas

Een stofjas is een essentieel kledingstuk dat uw outfit beschermt tegen stof en vuil, met name tijdens magazijnwerkzaamheden. Bij T-Company bieden we een uitgebreide selectie stofjassen, waaronder Basic Stofjassen, Facility Stofjassen en specifieke stofjassen voor de Food en Catering sector.


Onze stofjassen voldoen aan strenge normen zoals EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482, waardoor u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om bescherming tijdens magazijnwerkzaamheden of om een feestelijke touch toe te voegen aan uw carnavalsoutfit, onze stofjassen zijn veelzijdig en duurzaam.


Bij T-Company streven we naar klanttevredenheid door uitstekende service, professioneel advies en betrouwbaarheid te combineren met scherpe prijzen. Ons grote vaste klantenbestand getuigt van de kwaliteit die wij bieden. Vraag gerust naar een vrijblijvende scherpe prijsopgave en ontdek zelf waarom T-Company de ideale partner is voor al uw behoeften, met een speciale focus op stofjassen.

 

Stofjassen bedrukken of borduren

Bij T-Company gaan we verder dan alleen hoogwaardige stofjassen aanbieden: wij bieden ook de mogelijkheid tot het personaliseren van uw bedrijfskleding door middel van borduren en bedrukken. Uw stofjas wordt zo niet alleen een functioneel kledingstuk, maar ook een representatief visitekaartje voor uw bedrijf. Het bedrukken van een stofjas met uw logo of bedrijfsnaam voegt een professionele touch toe en versterkt de herkenbaarheid van uw medewerkers.

Onze stofjassen met opdruk zijn perfect voor het creëren van een uniforme uitstraling binnen uw organisatie. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf tijdens evenementen of om een consistente uitstraling in de werkomgeving te behouden, het bedrukken van stofjassen biedt talloze mogelijkheden. Bovendien zorgt ons borduurwerk voor duurzame en hoogwaardige personalisatie.


Bij T-Company streven we ernaar om aan al uw behoeften voor eengeborduurde of bedrukte stofjas te voldoen, inclusief het bedrukken en borduren van stofjassen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het bedrukken van een stofjas, en ontdek de mogelijkheden om uw bedrijfskleding een unieke en professionele uitstraling te geven.