Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

aqua

Blauw

burgundy

dark grey

donker blauw-blauw

donker blauw-rood

donker rood

donkergroen

Geel

Graphite

grijs

Groen

lime

Lime-donkerblauw

marine

Oranje

Paars

real navy

Rood

royal blue

Wit

Zwart

Zwart-Graphite

zwart-rood

Genre

heren

heren polo

Materiaal

60% katoen/40% polyester

katoen

katoen-polyester

polyester-katoen

Mouwlengte

korte mouw

lange mouwen

Werk Poloshirts Borduren

polo's of poloshirts voordelig bestellen

Bedrijfs poloshirts tegen scherpe prijzen Onbedrukt, bedrukt of borduren. Kijk ook bij onze werkbroeken, werkjassen of bij Overalls van Havep bedrijfskleding of van Projob bedrijfskleding.

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 

Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je ook steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatisch, etc etc etc.