Veiligheids Poloshirt bedrukken

Bedrukken of Borduren Veiligheids Poloshirts 

Wij leveren Veiligheids Poloshirts die wij ook voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment Veiligheids Bedrijfskleding

Wij hebben verschillende soorten Veiligheids werkkleding in ons assortiment met daarbij de mogelijkheid deze te laten bedrukken of borduren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een High Visibility werkbroekHigh Visibility werkjasHigh Visibility overall of High Visibility bodybroek. Heeft u advies nodig of nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Omschrijving Veiligheids Kleding

Veiligheids kleding, het woord zegt het al, Kleding die een hoge zichtbaarheid bieden dus veiligheid geven omdat je beter en eerder wordt gezien door het overig verkeer. Zeker in het donker of in schemerlicht. De opzichtige kleur, vaak geel of oranje, in combinatie met reflecterende banden zorgen voor deze hoge zichtbaarheid cq veiligheid. Voor werknemers die met name op de weg of aan de weg staan zijn deze Veiligheids kleding niet meer weg te denken, zoals bijvoorbeeld bij Verkeersregelaars. Uiteraard zijn bij veel werkzaamheden tegenwoordig verplicht echter zal deze werknemers zich onprettig voelen en kwetsbaar zonder deze Veiligheids kleding. Veilgheids kleding met Veiligheids normering (EN codes of andere coded) vallen dan ook onder Bedrijfskleding.

Tegenwoordig is iedereen zich bewust van het gevaar op de weg. Het wordt steeds drukker waardoor er ook meer ongelukken gebeuren. Om te zorgen dat je beter gezien wordt is een Veiligheids kleding een uitkomst voor schoolgaande kinderen lopend of op de fiets. Ook het dragen van Veiligheids kleding tijdens het joggen of fietsen of met stukken aan de auto langs de kant staan in het donker of in schemerlicht verhoogt de veiligheid omdat je beter gezien wordt. Veiligheids kleding worden dan ook steeds vaker aangeschaft door particulieren en niet alleen als bedrijfskleding verkocht. Ook voor evenementen, promoties, groepsuitjes, Familie uitjes etc worden vaak gebruik gemaakt van Veiligheids kleding 

De verkoop van deze Veiligheids kleding is dan ook flink gestegen waardoor het aanbod aanzienlijk is uitgebreidt. Met name zijn de prijzen gedaald en zijn er bij sommige Veiligheids kleding is in vele kleuren verkrijgbaar. Oranje, gele, blauwe, zwarte, witte, lime, pink, groene, navy, rode etc, welke kleur u ook zoekt, wij kunnen deze leveren.

Aan wie leveren wij Veiligheids kleding

Wij leveren Veiligheids kleding aan iedereen. bouwbedrijven, wegwerkzaamheden bedrijven, winkles ( denk aan Corona ) Bedrijven, Stichtingen, Voetbal clubs, Hockey clubs, Basketball clubs, Fiets clubs,  Evenementen, Promotie Teams, Familie uitjes, vijgezellen uitjes, vrienden uitjes en veel meer.

Het Bedrukken van Veiligheids Kleding

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Veiligheids kleding Of het een volwassen model Veiligheids kleding is of een kindermodel, wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken zoals welke kleur bedrukking, welke positie moet de bedrukking komen of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op Veiligheis kleding Dit doen wij in kleine, middel en grote series. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens bij onze ander Bedrijfskleding zoals Havep WerkbroekenHavep WerkjassenHavep Overalls of bij Havep Bodywarmers

Ook hebben we nog diverse andere kleding in ons asortiment zoals T-shirtsPoloshirtsFleece producten of Softshell Jassen