Veiligheids Werkjassen bedrukken

Veiligheidsjassen tegen scherpe prijzen

Wij leveren onbedrukt of kunnen uw logo en / of tekst bedrukken op Veiligheidsjassen tegen scherpe prijzen!

Assortiment Veiligheidsjassen

Er zijn verschilende soorten Veiligheidsjassen verkrijgbaar voor volwassen met verschillende normen zoals Klasse1, klasse 2 en klasse 3
Deze hebben we in een lichte kwaliteit, middel kwaliteit en een zware kwaliteit voor alle weeromstandigheden en veigheidsnormen

Omschrijving Veiligheidsjassen

Er bestaan verschillen veiligheidsklasse voor veiligheid bedrijfskleding.

Zo is er Klasse 1 met een laag risico. Denk hierbij aan regenkleding of kunt u deze klasse gebruiken voor extra hoge zichtbaarheid binnen uw bedrijf.

Klasse 2 heeft een gemiddeld risico, Er wordt door een onafhankelijke organisatie een type keuring verricht. Hier vallen bijvoorbeeld las overalls en Hoge zichtbaarheidskleding onder zoals Veiligheidsjassen, Veiligheidshesjes Veiligheidsbroeken, veiligheidsoveralls etc. Met name voor de wegenbouw en koeriersdiensten wordt klasse 2 gebruikt. Deze klasse is ook aan te raden bij schemering.

Klasse 3 heeft een hoog risico. Jaarlijks wordt de kleding gecontroleerd door een onafhankelijk bedrijf die dan testen uitvoerd. Denk hierbij aan bedrijfskleding die bescherming biedt tegen Chemicaliën of tegen vuur en vlam.

Veiligheidsjassen vallen onder EN471 klasse 1, EN471 klasse 2 en EN471 klasse 3. Dit is afhankelijk onder welke omstandigheden u deze Veiligheidsjas gebruikt. Bij Klasse 1 mag u niet langs de openbare weg werken. . Bij klasse 2 mag er langs de weg gewerkt worden maar tot een maximum van 50 kilometer per uur. Bij klasse 3 mag u langs de weg werken met hogere snelheden. Denk hierbij aan snelwegen.


HOGE ZICHTBAARHEID

EN ISO 20471
Dan hebben we ook nog de EN ISO 20471 codering. Dit is de nieuwe codering die de regels verder hebben aangescherpt. Zo wordt bij het testen bekeken hoe de kleurechtheid van het stof zich houdt na 5 keer wassen en aanpassingen van de reflecterende banden op het kledingstuk.

Aan wie leveren wij Veiligheidsjassen

Wij leveren aan diverse bedrijven Veiligheidsjassen. Of deze nu actief zijn in weg en waterbouw of in de productie een hoge zichtbaarheid of veiligheidskleding als eis stellen, maar ook medewerkers die bij schemering actief zijn of in nachtploegen zitten. Ook verkeersregelaars, politie, brandweer, ambulance diensten etc etc zijn welkom. Zeker niet te vergeten Stewards, Evenmenten medewerkers en promotie actviteiten.

Het Bedrukken van Veiligheidsjassen

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Veiligheidsjassen. Wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen, of u deze nu links op de voorzijde wilt of groot op de achterzijde of misschien wel op de mouwen wij kunnen dit voor u regelen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken zoals welke kleur bedrukking, welke positie moet de bedrukking komen of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's kunnen we de Veiligheidsjassen ook individueel bedrukken borduren met wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten. Dit doen wij in kleine, middel en grote series. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens bij onze ander Bedrijfskleding zoals Havep WerkbroekenHavep WerkjassenHavep Overalls of bij Havep Bodywarmers

Ook hebben we nog diverse andere kleding in ons asortiment zoals T-shirtsPoloshirtsFleece producten of Softshell Jassen