Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Fluo Oranje

fluoriserend geel dark navy

fluoriserend oranje dark navy

Geel

Groen-Fluo-Oranje

Marine-Fluo-Oranje

Oranje

Rood

marine fluoriserend oranje

Genre

Havep Amerikaanse Overall High Visibility 20221

Havep Overall High Visibility 2404

heren

overall

Materiaal

polyester-katoen

Mouwlengte

lange mouwen

High Visibility Overalls borduren

Bedrukken of Borduren High Visibility Overalls

Wij leveren High Visibility Overalls die wij ook voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment High Visibility Overalls

Wij hebben verschillende High Visibility Overalls in ons assortiment met daarbij de mogelijkheid deze te laten bedrukken of borduren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere Havep Overall RWS Hoge Zichtbaarheid 2400Overalls Havep Multi Protector 20006 of Overalls, Havep High Visibilty Multi Protector 20002. Heeft u advies nodig of nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kijk ook eens bij ons assortiment Havep WerkbroekenHavep WerkjassenHavep Overalls of bij Havep Amerikaanse Overalls.

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

High Visibility Overalls

High Visibility Overalls, het woord zegt het al, zijn Overalls die een hoge zichtbaarheid bieden dus veiligheid geven omdat je beter en eerder wordt gezien door het overig verkeer. Zeker in het donker of in schemerlicht. De opzichtige kleur, vaak geel of oranje, in combinatie met reflecterende banden zorgen voor deze hoge zichtbaarheid cq veiligheid. Voor werknemers die met name op de weg of aan de weg staan zijn deze High Visibility Overalls niet meer weg te denken.. Uiteraard zijn bij veel werkzaamheden tegenwoordig verplicht echter zal deze werknemers zich onprettig voelen en kwetsbaar zonder deze High Visibility Overalls. High Visibility Overalls met Veiligheids normering (EN codes of andere codes) vallen dan ook onder Bedrijfskleding. 

Bedrukken of Borduren High Visibility Overalls

Tevens kunnen wij deze High Visibility Overalls voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van High Visibility Overalls.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Kijk ook eens bij ons assortiment overige WerkjassenBrandvertragende WerkkledingWerkkleding antistatisch of bij Werkkleding voor de Chemie