Overall Havep 5Safety borduren

Borduren of bedrukken Havep Overalls 5Safety tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Havep Overalls 5safety voordelig laten borduren of bedrukken .

Assortiment Havep Overalls 5safety

Wij hebben een groot assortiment Havep Overalls 5safety die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Overalls High Visibility voor op de Bouw, Vlamvertragende Overalls High Visibility, Overalls High Visibility voor de Chemie of Overalls High Visibility voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.


Omschrijving Havep Overalls 5safety

Overalls geven een gevoel van bescherming. Of u nu aan het lassen bent met een brandwerende Overall of in de Chemie met een Antistatische Overall of dat u in de weg en waterbouw werkzaam bent met een high Visibilty overall, wij hebben diverse modellen overalls met diverse beschermings normen.
Er zijn dan ook diverse type Overalls zoals een Amerikaanse Overall, Bodybroeken, High Visibilty Overalls, Basic Overalls, Brandwerende Overalls, Antistatische Overalls, Boeren Overalls en nog meer. Voor elke branche hebben wij de juiste Overall. 

Als u op zoek bent naar Bedrijf of Werk Overalls dan bieden wij een ruim assortiment aan zoals Havep Overalls of Projob Overalls in diverse EN veiligheid normen

Havep Overalls 5safety

Havep heeft een Bedrijfskleding met de aanduiding 5 Safety. Dit wil zeggen dat deze Werkkleding of Bedrijfskleding bescherming biedt tegen 5 belangrijkste arbeidsrisicos. Havep 5Safety bedrijfskleding Geeft de volgende bescherming:
1 Antistatisch EN1149
2 Vlamvertragend IEC61482
3 verhoogde Zichtbaarheid 
4 Bescherming tegen vloeibare chemicalien EN13034-6
5 Bescherming tegen laspatten ISO 11611
Indien u voor een Havep Overalls 5safety kiest, kiest u voor een optimale bescherming van uw medewerkers. Havep Overalls 5safety is dus een uitstekende keus.

Bedrukken of Borduren Havep Overalls 5Safety

Tevens kunnen wij deze Havep Overalls 5Safety voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 

Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je ook steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.

Havep Bedrijfskleding of Werkkleding is een goede keus

Havep heeft een groot assortiment Werkkleding of Bedrijfskleding.Havep biedt uitstraling, comfortable werkkleding en Veiligheid. Dit alles gepersonaliseerd op uw werk situatie. Havep heeft dan ook al 150 jaar ervaring in het vervaardigen van Werkkleding of Bedrijfskleding.
Havep is dan ook uniek in maatwerk en heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in specials. Havep maakt werkkleding en veiligheidskleding die volledig voldoet aan uw wensen. Comfort en het makkelijk gebruik van deze werkkleding staat voorop. 
Het unieke van Havep is dat er vanaf 30 stuks, minimaal 4 stuks per maat, modellen van Havep werkkleding volledig de uitstraling kunnen geven van uw bedrijf. Dit betekent dat we kleur stelling kunnen aanpassen, bv 2 kleuren of 3 kleuren, we kunnen extra zakjes plaatsen etc. Dit alles volledig naar wens.
Het huidge assortiment Van Havep Werkkleding of Bedrijfskleding is afgestemd op de huidige markt. Of u in de Bouw werkzaam bent, Chemie, Industrie, weg werkzaamheden waardoor u veiigheidkleding, high visibilty, Signaal kleding of reflectie kleding moet dragen, Antstatische werkzaamheden, Brandwerende werkzaamheden etc. etc.  Wij kunnen deze kleding van Havep leveren.
Ook heeft Havep de laatste jaren Stoere en Sportieve Werkkleding ontwilkkeld, uiteraard mag Werkkleding of Bedrijfskleding er tenslotte ook goed uitzien.