Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

fluoriserend geel dark navy

fluoriserend oranje dark navy

Geel

Groen-Fluo-Oranje

Marine-Fluo-Oranje

Oranje

Rood

marine fluoriserend oranje

Genre

Havep Amerikaanse Overall High Visibility 20221

Havep Overall High Visibility 2404

heren

Materiaal

polyester-katoen

Mouwlengte

lange mouwen

Overalls High Visibility borduren

Overalls High Visibility Borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Overalls High Visibility voordelig laten borduren of bedrukken .

Assortiment Overalls High Visibility

Wij hebben een groot assortiment Overalls High Visibility die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Overalls High Visibility voor op de Bouw, Vlamvertragende Overalls High Visibility, Overalls High Visibility voor de Chemie of Overalls High Visibility voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.

 

Omschrijving Overalls

Overalls geven een gevoel van bescherming. Of u nu aan het lassen bent met een brandwerende Overall of in de Chemie met een Antistatische Overall of dat u in de weg en waterbouw werkzaam bent met een high Visibilty overall, wij hebben diverse modellen overalls met diverse beschermings normen.
Er zijn dan ook diverse type Overalls zoals een Amerikaanse Overall, Bodybroeken, High Visibilty Overalls, Basic Overalls, Brandwerende Overalls, Antistatische Overalls, Boeren Overalls, Overalls High Visibility en nog meer. Voor elke branche hebben wij de juiste Overall. 

Als u op zoek bent naar Bedrijf of Werk Overalls dan bieden wij een ruim assortiment aan zoals Havep Overalls of Projob Overalls in diverse EN veiligheid normen

High Visibility Overalls

High Visibility Overalls, het woord zegt het al, zijn Overalls die een hoge zichtbaarheid bieden dus veiligheid geven omdat je beter en eerder wordt gezien door het overig verkeer. Zeker in het donker of in schemerlicht. De opzichtige kleur, vaak geel of oranje, in combinatie met reflecterende banden zorgen voor deze hoge zichtbaarheid cq veiligheid. Voor werknemers die met name op de weg of aan de weg staan zijn deze High Visibility Overalls niet meer weg te denken, Uiteraard zijn bij veel werkzaamheden tegenwoordig verplicht echter zal deze werknemers zich onprettig voelen en kwetsbaar zonder deze High Visibility Overalls. High Visibility Overalls met Veiligheids normering (EN codes of andere codes) vallen dan ook onder Bedrijfskleding. 

Bedrukken of Borduren High Visibility Bedrijfskleding

Tevens kunnen wij deze High Visibility Overalls voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Borduren of Bedrukken High Visibility Overalls

High Visibility Overalls kunnen we voor u bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. Mocht u twijfelen dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren over bedrukken of borduren,de positie, kleur, of grootte van uw logo en/of tekst.  Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen indien u een offerte formulier invult. 

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 

Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je ook steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.