Overalls voor de Chemie borduren

Borduren of bedrukken Overalls voor de Chemie tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Overalls voor de Chemie voordelig laten borduren of bedrukken .

Assortiment Overalls

Wij hebben een groot assortiment Overalls die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar een Basic Overall of Overalls voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.

Omschrijving Overalls voor de Chemie

Overalls geven een gevoel van bescherming. Of u nu aan het lassen bent met een brandwerende Overall of in de Chemie met een Antistatische Overall of dat u in de weg en waterbouw werkzaam bent met een high Visibilty overall, wij hebben diverse modellen overalls met diverse beschermings normen.

Er zijn dan ook diverse type Overalls zoals een Amerikaanse Overall, BodybroekenHigh Visibilty OverallsBasic OverallsBrandwerende OverallsAntistatische Overalls, Boeren Overalls en nog meer. Voor elke branche hebben wij de juiste Overall. 

Overalls voor de Chemie moet voldoen aan de Norm EN 13034. Bescherming tegen vloeibare chemicaliën – Vereisten voor kleding die een beperkte bescherming biedt tegen vloeibare chemicaliën (Type 6 kleding)

Als u op zoek bent naar Bedrijf of Werk Overalls dan bieden wij een ruim assortiment aan zoals Havep Overalls of Projob Overalls in diverse EN veiligheid normen

Bedrukken of Borduren Overalls voor de Chemie

Tevens kunnen wij deze Overalls voor de Chemie voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 

Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je ook steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.