Havep Werkkleding bedrukken scherpe prijzen

Havep Werkleding of bedrijfskleding Borduren of Bedrukken tegen scherpe prijzen

 

U vind bij ons een groot assortiment Havep werkkleding die wij voor u voordelig kunnen bedrukken of borduren  

 

Omschrijving Havep Werkkleding of Bedrijfskleding

 

Havep Workwear is gespecialiseerd in Werkkleding, Bedrijfskleding en Workwear voor de meest uiteenlopende sectoren zoals onder andere de zorg, horeca, Chemie, industie, Bouw, Nuts bedrijven, Transport & Logistiek, metaal, Weg en Water Bouw etc..Bij ons vindt u verschillende Havep kledingstukken voor uw organisatie, zoals bijvoorbeeld Havep werkbroeken, Havep Werkjassen, Havep Overalls, Havep Stofjassen, of Havep Bodywarmers. Wij kunnen u ook voorzien in het laten Bedrukken of bordurenvan verschillende soorten Havep bedrijfskleding. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Goede keus Havep Werkkleding of Bedrijfskleding.

Havep heeft een groot assortiment Werkkleding of Bedrijfskleding.Havep biedt uitstraling, comfortable werkkleding en Veiligheid. Dit alles gepersonaliseerd op uw werk situatie. Havep heeft dan ook al 150 jaar ervaring in het vervaardigen van Werkkleding of Bedrijfskleding.
Havep is dan ook uniek in maatwerk en heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in specials. Havep maakt werkkleding en veiligheidskleding die volledig voldoet aan uw wensen. Comfort en het makkelijk gebruik van deze werkkleding staat voorop. 
Het unieke van Havep is dat er vanaf 30 stuks, minimaal 4 stuks per maat, modellen van Havep werkkleding volledig de uitstraling kunnen geven van uw bedrijf. Dit betekent dat we kleur stelling kunnen aanpassen, bv 2 kleuren of 3 kleuren, we kunnen extra zakjes plaatsen etc. Dit alles volledig naar wens.
Het huidge assortiment Van Havep Werkkleding of Bedrijfskleding is afgestemd op de huidige markt. Of u in de Bouw werkzaam bent, Chemie, Industrie, weg werkzaamheden waardoor u veiigheidkleding, high visibilty, Signaal kleding of reflectie kleding moet dragen, Antistatische werkzaamheden, Brandwerende werkzaamheden etc. etc.  Wij kunnen deze kleding van Havep leveren.
Ook heeft Havep de laatste jaren Stoere en Sportieve Werkkleding ontwilkkeld, uiteraard mag Werkkleding of Bedrijfskleding er tenslotte ook goed uitzien.

Havep heeft dan ook diverse lijnen Werkkleding of Bedrijfskleding in het assortment.

Havep heeft de volgende lijnen:

Havep Werkkleding BASIC

Havep Werkkleding 5Safety
Havep Werkkleding 5Safety Image+
Havep Werkkleding Force
Havep Werkkleding Force+
Havep Werkkleding Protector Pro
Havep Werkkleding High Visibility
Havep Werkkleding High Visibility+
Havep Werkkleding Multi Protector
Havep Werkkleding Multi Protector+
Havep Werkkleding Multi Shield

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Havep werkkleding of bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482


Borduren of bedrukken van Havep Werkkleding of bedrijfskleding

Wij kunnen voor u alle Havep Werkkleding of Bedrijfskleding voor u  borduren of bedrukken. Twijfelt u over borduren of bedrukken? u kunt altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan adviseren wat het beste zou kunnen zijn voor deze Werkkleding van Havep. Ook adviseren wij u over de grootte van uw logo en /of tekst, de kleur en de positie. Misschien wilt u ook de achterzijde geborduurd of bedrukt hebben. Uiteraard kunt u de offerte formulier invullen en hierbij uw vraag stellen of u kunt ons ook een e-mail sturen met u vragen of verzoeken. Uiteraard is dit alles vrijblijvend.


Uiteraad hebben wij diverse Werkkleding zoals High Visibilty werkkleding, Brandwerende werkkleding, Antistatische werkkleding, Werkkleding voor de chemie of bv Werkkleding voor de transport en Logistiek

Top kwaliteit bedrijfskleding van Havep

Als het om bedrijfskleding gaat, dan zijn er meerdere merken die de moeite van het bestellen waard zijn. Bedrijven die er alles aan doen om werkkleding te maken die betrouwbaar, sterk en comfortabel is. We hebben in onze webshop meerdere van deze merken staan. Zo verkopen wij onder andere bedrijfskleding van Havep. Dit is een bedrijf dat al jarenlang hoge kwaliteit levert. Wij verkopen u deze kleding dan ook nog eens voorzien van uw logo, zodat uw mensen niet alleen prettig kunnen werken in hun Havep bedrijfskleding, maar daarbij ook goed herkenbaar zijn.

Alle soorten Havep bedrijfskleding

De bedrijfskleding van Havep is te krijgen voor een groot aantal verschillende beroepsgroepen. We raden u dan ook van harte aan om eens op uw gemak in ons assortiment te komen kijken, om hier te zien wat voor kleding wij allemaal verkopen, en welke kleding het beste bij uw eigen bedrijf past. We vinden het belangrijk om onze klanten goede kwaliteit te leveren, zodat ze zonder problemen van hun kleding kunnen genieten. Uiteraard is de Havep bedrijfskleding ook te krijgen in meerdere verschillende kleuren en stijlen. U kunt de kleding op die manier dan ook helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Goedkoop de bedrijfskleding van Havep bestellen

Als u bij ons een bestelling maakt, dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat u hier de hoofdprijs voor moet betalen. Wij leveren alle kleding in ons assortiment namelijk tegen scherpe prijzen. Goedkoop de bedrijfskleding van Havep bestellen? Neem dan gewoon even contact met ons op als u hier vragen over heeft. Samen met u bekijken we welke kleding het meeste geschikt is voor uw bedrijf en uw mensen. Dan bekijken we ook meteen hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw logo hier zo goed mogelijk op komt te staan. We leveren drukwerk van de hoogste kwaliteit, dat er ook na vele keren werken en wassen nog perfect uitziet.