Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

blauw-charcoal

Camel-Zwart

charcoal

charcoal fluoriserend geel

charcoal grijs

Charcoal-Grijs

donker grijs

flessen groen

Flessengroen

Fluo Geel-Dark Navy

fluo oranje

Fluo Oranje-Dark Navy

fluoriserend geel marine

fluoriserend oranje marine

fluoriserend rood charcoal

Geel

Grijs

Groen

Groen-Zwart

indigo blauw charcoal

indigo blauw charcoal/

Kaki

Khaki

koren blauw

Korenblauw

korenblauw charcoal

marine

Nachtblauw

Oranje

raf Blauw

Rood

rood charcoal

wit

Wit-Grijs

Wit-Marine

wit/charcoal grijs

Zwart

zwart charcoal

zwart-charcoal

zwart/charcoal grijs

Genre

HAVEP Attitude Werkbroek

heren

Materiaal

Cordura (C8D)

Blauw

donker grijs

Groen

Oranje

rood

wit

zwart

dames

dames werkbroek basic

dames werkbroek shift

Havep heren werkbroek

Havep Werkbroek Basic 8275

here

heren

heren korte werkbroek

heren werkbroek

heren werkbroek basic

heren werkbroek Force+

heren werkbroek habep

heren werkbroek Havep

heren werkbroek shift

75%/24%/1% | katoen/polyester/carbon | 2/2 keperbinding | 360 g/m²

Katoen 75%/Polyester 25%

polyester-katoen

strech

Havep werkbroeken bedrukken

Havep Werkbroeken Borduren of Bedrukken tegen scherpe prijzen

 
U vind bij ons een groot assortiment Havep werkbroeken die wij voor u voordelig kunnen bedrukken of borduren  

 

Omschrijving Havep werkbroeken

 

Wij hebben alle verkrijgbare Werkbroeken van Havep in ons assortiment zoals Havep Werkbroeken Basic, Havep 4safety, Havep 5Safety, Havep 2000, Havep safety Image, Havep Arctic Solution, Havep Food & Catering, Havep Explorer, Havep Guard, Havep Painter, Havep Insect Protector, Havep Titan, Havep security en nog veel meer.

Havep Werkbroeken

Havep Workwear is gespecialiseerd in werkkleding, bedrijfskleding en workwear waaronder Havep Werkbroeken voor de meest uiteenlopende sectoren zoals onder andere de zorg, horeca, Chemie, industie, Bouw, Nuts bedrijven, Transport & Logistiek, metaal, Weg en Water Bouw etc.
In welke bedrijfsector u werkzaam bent, Havep heeft de juiste werkbroek voor u.


Wij hebben heeft diverse modellen Havep werkbroeken in ons assortiment zoals Havep werkbroeken voor weg en waterbouw, Havep Werkbroeken voor de Logistiek. etc etc. Deze kunt u voordelig laten bedrukken of borduren

Kijk ook eens bij ons assortiment Havep werkkleding antistatischHavep Werkjassen of bij Havep Overalls.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Havep Werkbroeken met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Overig assortiment Havep Werkkleding of Bedrijfskleding

Bij ons vindt u verschillende Havep kledingstukken voor uw organisatie, zoals bijvoorbeeld Havep Werkjassen, Havep Overalls, Havep Stofjassen, of Havep Bodywarmers. Wij kunnen u ook voorzien in het laten Bedrukken of bordurenvan verschillende soorten Havep bedrijfskleding. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Goede keus Havep Werkkleding of Bedrijfskleding.

Havep heeft een groot assortiment Werkkleding of Bedrijfskleding.Havep biedt uitstraling, comfortable werkkleding en Veiligheid. Dit alles gepersonaliseerd op uw werk situatie. Havep heeft dan ook al 150 jaar ervaring in het vervaardigen van Werkkleding of Bedrijfskleding.
Havep is dan ook uniek in maatwerk en heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in specials. Havep maakt werkkleding en veiligheidskleding die volledig voldoet aan uw wensen. Comfort en het makkelijk gebruik van deze werkkleding staat voorop. 
Het unieke van Havep is dat er vanaf 30 stuks, minimaal 4 stuks per maat, modellen van Havep werkkleding volledig de uitstraling kunnen geven van uw bedrijf. Dit betekent dat we kleur stelling kunnen aanpassen, bv 2 kleuren of 3 kleuren, we kunnen extra zakjes plaatsen etc. Dit alles volledig naar wens.
Het huidge assortiment Van Havep Werkkleding of Bedrijfskleding is afgestemd op de huidige markt. Of u in de Bouw werkzaam bent, Chemie, Industrie, weg werkzaamheden waardoor u veiigheidkleding, high visibilty, Signaal kleding of reflectie kleding moet dragen, Antstatische werkzaamheden, Brandwerende werkzaamheden etc. etc.  Wij kunnen deze kleding van Havep leveren.
Ook heeft Havep de laatste jaren Stoere en Sportieve Werkkleding ontwilkkeld, uiteraard mag Werkkleding of Bedrijfskleding er tenslotte ook goed uitzien.

Havep heeft dan ook diverse lijnen Werkkleding of Bedrijfskleding in het assortment. Zo heeft Havep de Basic, Havep 4safety, Havep 5Safety, Havep 2000, Havep safety Image, Havep Arctic Solution, Havep Food & Catering, Havep Explorer, Havep Guard, Havep Painter, Havep Insect Protector, Havep Titan, Havep security en nog veel meer.

Een werkbroek van Havep bestellen

Bent u op zoek naar het beste wat er op het gebied van professionele werkbroeken te vinden is? En wilt u deze broeken dan ook nog graag laten bedrukken met het logo van uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment werkbroeken voor u klaarstaan, waarbij u er op mag rekenen dat u kwaliteit in huis haalt tegen een scherpe prijs. We verkopen in onze webshop namelijk de werkbroek van Havep. Dit is een broek die van de beste materialen is gemaakt, die prettig zit en die goede bescherming biedt. Daarbij zetten wij hier zonder problemen uw logo op.

De werkbroeken van Havep

Havep is een merk van hoge kwaliteit. We hebben in ons assortiment meerdere producten van dit merk voor u klaarstaan. Met de werkbroek van Havep haalt u een broek in huis waar al uw mensen met veel plezier in zullen werken. Het pasmodel is goed, het gebruikte materiaal voelt prettig aan maar is wel stevig en sterk en de broeken zien er daarbij ook nog eens zeer netjes uit. Kwaliteit van de bovenste plank, waar wij dan ook nog professioneel uw logo op zetten. We hebben hier vele jaren ervaring mee en zorgen er dan ook voor dat het straks onmiskenbaar zal zijn dat de mensen die deze werkbroeken van Havep dragen bij u werken!

Goedkoop een werkbroek van Havep bestellen

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden die er te krijgen is. Vandaar ook dat wij louter producten verkopen van de beste merken. Maar, we willen onze klanten deze kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Vandaar ook dat het bij ons mogelijk is om goedkoop een werkbroek van Havep te bestellen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Direct bestellen is ook mogelijk. Stuur ons daarbij uw logo door en wij zorgen dat het strak op die nieuwe werkbroeken komt te staan.