Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

blauw-donkerblauw

donker blauw

donker blauw-blauw

donker blauw-rood

donkermarine

Geel

Geel/Marine

Geel/Zwart

grijs

grijs-zwart

Groen

Lime-donkerblauw

Oranje

Oranje/Grijs

Oranje/Zwart

Paars

Rood

Wit

wit-grijs

Zwart

zwart-grijs

Genre

heren

heren polosweater

heren sweater

heren sweater vest

Sweater

uniseks

Materiaal

50% katoen/50% polyester

60% modacryl/39% katoen/1% koolstofvezel

Mouwlengte

lange mouw

lange mouwen

Werktruien bedrukken of borduren

Borduren of bedrukken van Werktruien tegen scherpe prijzen

Wij leveren Werktruien in kleine, middel en grote series tegen scherpe prijzen die wij ook voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken.

Assortiment Werktruien

Bent u op zoek naar een werktrui? U treft het, wij hebben een ruim assortiment Werktruien tegen scherpe prijzen. Lichte kwaliteit, zware kwaliteit, rode, zwarte, blauwe, navy, witte, oranje, groene of welke kleur dan ook, wij hebben deze in ons assortiment.

Wat is een Werktrui?

Het woord Werktrui zegt het al. Werktruien zijn truien om in te werken. Het verschilt qua uiterlijk niet altijd met een gewone trui echter zit het verschil in de functionaliteit en de kwaliteit. De kwaliteit is in veel opzichten beter omdat de werktui bestand moet zijn tegen intensieve arbeid. Vaak wordt een werktrui vaker gewassen waardoor de slijtage hoger is. Natuurlijk zijn werktruien ook bestemd voor de minder warme dagen. Er zijn dan ook diverse type werktruien. De standaard werktrui met ronde hals wordt ook wel sweaters genoemd. Een werktrui met een kraagje zoals een polo wordt ook wel een polosweater genoemd. Truien met een capuchon wordt ook wel een hooded sweater, Hoodi, Hoodie of Hoody genoemd. Dan heb je nog een werltruien van Fleece zoals een Fleece Sweater of een Fleecevest, ook fleece jas of fleece jacket.  ook zijn er high Visibilty of Veiligheidswerktuien of werktruien met reflectie verkrijgbaar.

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals Werktruien of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bedrukken of Borduren Werktruien

Tevens kunnen wij deze Werktruien in welke kleur dan ook  voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Werktruien

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!