High Visibility Werktruien borduren

Borduren of bedrukken van High Visibility Werktruien tegen scherpe prijzen

Wij leveren High Visibility Werktruien in kleine, middel en grote series tegen scherpe prijzen die wij ook voor u voordelig kunnen borduren of bedrukken.

Assortiment High Visibility Werktruien

Bent u op zoek naar een High Visibility Werktrui? U treft het, wij hebben een ruim assortiment High Visibility Werktruien. Of u op zoek bent naar een High Visibility Werktrui met een ronde Hals, een High Visibility Werktrui met capuchon of een High Visibility Fleece Werktrui, wij hebben deze in ons assortiment.

Wat is een High Visibility Werktrui?

High Visibility Werktrui, het woord zegt het al, is Werktrui die een hoge zichtbaarheid bieden dus veiligheid geven omdat je beter en eerder wordt gezien door het overig verkeer. Zeker in het donker of in schemerlicht. De opzichtige kleur, vaak geel of oranje, in combinatie met reflecterende banden zorgen voor deze hoge zichtbaarheid cq veiligheid. Voor werknemers die met name op de weg of aan de weg staan zijn deze High Visibility Werktruien niet meer weg te denken. Uiteraard zijn bij veel werkzaamheden tegenwoordig verplicht echter zal deze werknemers zich onprettig voelen en kwetsbaar zonder deze High Visibility Werktruien. High Visibility Werktruien met Veiligheids normering (EN codes of andere coded) vallen dan ook onder Bedrijfskleding. 

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals High Visibility Werktruien met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

Bedrukken of Borduren High Visibility Werktruien

Tevens kunnen wij deze High Visibility Werktruien voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!

Ook hebben we nog diverse andere type bedrijfskleding zoals Werkbroeken, Werkjassen, Bodywarmers, Overalls of Bodybroeken