Dames Blouse 3/4 mouw borduren

Kunt u niet kiezen tussen een lange mouw of korte mouw, of bent u op zoek naar een trendy blouse, dan is een dames blouse met 3/4 mouw een geschikte keuze. Dames blouses 3/4 mouw worden veelal gekozen voor personeel in de bediening.
Alle dames blouses 3/4 mouw kunnen wij voor u bedrukken of borduren! in eigen beheer. 

Tevens hebben we een ruim aanbod in overhemden en blouses. Zo kunt u bij ons terecht voor Overhemden korte mouwen , Overhemden lange mouwen , dames blouses en sport overhemden . Het is ook mogelijk om overhemden en blouses onbedrukt te bestellen.
Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

 
Bekijk ook eens een van onze andere categoriën: T-shirts Dames, Poloshirts Dames of dames Sweatjackets.
 

Borduren of bedrukken overhemden

Wij kunnen zeer voordelig uw overhemd of blouse voorzien van uw eigen logo of tekst. Deze kunnen wij op diverseplekken plaatsen bijvoorbeeld op voorzijde, achterzijde of mouw. We kunnen uw logo erop drukken of borduren. Wij kunnen tot 6 kleuren zeefdrukken, ook kunnen wij meerde kleuren bedrukken. Dit wordt dan doormiddel van GFP transfers bedrukt ( dit is een soort flex materiaal). Bij borduren zijn er ook diverse mogelijkheden. We kunnen de borduring rechtstreeks borduren of met een badge, uw logo wordt dan eerst geborduurd en dan op het textiel genaaid. Bent u opzoek naar een blouse met uw logo/tekst.  Neem dan gerust contact  met ons op.  Wij kunnen en willen u graag hierin adviseren, we hebben immers al ruim 17 jaar ervaring.

Assortiment overhemden en blousen

We hebben diverse overhemden en blousen in ons assortiment. De Overhemden zijn verkrijgbaar in overhemden korte mouwen, 3/4 mouwen en overhemden lange mouwen in diverse kleuren en modellen.  Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een borstzakje. De overhemden zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en samenstellingen. Zo zijn de overhemden al verkrijgbaar vanaf 100 g/m2. De overhemden zijn onder andere gemaakt van Katoen, polyester, katoen met polyester en katoen met elastaan. Hebt u vragen over de kwaliteit van de blouse/overhemd neem dan gerust contact met ons op. Wilt u de blouse/overhemd graag met uw logo of tekst vraag dan een scherpe prijsopgave aan.

overig assortiment 

we hebben naast overhemden en blousen nog veel meer artikelen die u als werkkleding kunt gebruken. bijvoorbeeld voor horeca: horeca schorten