Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

blauw

donker blauw

donker blauw-Zilver

Geel

grijs

Groen

Oranje

rood

wit

zwart

zwart-zilver

Blauw

Genre

Golf Paraplu

paraplu handopening

storm Paraplu

Paraplu handopening bedrukken

Paraplu's met handdopening bedrukken tegen scherpe prijzen

Paraplu's met handopening kunt u bij ons laten bedrukken tegen scherpe prijzen in kleine, middel en grote series

Assortiment Paraplu's met handopening

Wij hebben een groot assortiment Paraplu's met handopening.  Of u op zoek bent naar een kleine Paraplu, bijvoorbeeld een opvouwbare Paraplu, een grote Paraplu bijvoorbeeld een Golf Paraplu, of zoekt u een stevige Paraplu zoals een Storm Paraplu, deze kunt u in ons assortiment vinden.


Omschrijving Paraplu's met handopening

Een Paraplu geeft bescherming ( regenscherm) tegen regen cq neerslag. Het zorgt ervoor dat u niet nat wordt. Een Paraplu is een stok met daarboven een scherm geplaats van materiaal ( Vaak Nylon)  die waterdicht is. Paraplu's zijn dan ook in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar. De afgelopen 10 jaar is het assortiment van Paraplu's behoorlijk uitgebreid. Uiteraard komt dit door de vraag uit de markt. Ook de veranderde weersomstandigheden hebben hier aan toe gedragen. We hebben dan ook in Belgie en Nederland steeds meer intensieve neerslag cq regen. Hierdoor is de vraag naar Paraplu's aanzienlijk toegenomen ook omdat een Paraplu een ideaal promotie product is om uw bedrijfslogo of boodschap uit te dragen. Je kunt nooit te veel Paraplu's hebben. Voor thuis is het nooit verkeerd om meedere Paraplu's te hebben, ook omdat een gezin vaak uit 4 personen bestaat. 2 tot 3 paraplu's is dan geen overbodige luxe. Uiteraard zou je ook een Paraplu in de auto kunnen leggen. Veel huishoudens in Belgie en Nederland hebben 2 auto's. Opgeteld zit je dan per huishouden al gauw op vier tot vijf Paraplu's. Een Paraplu met hand opening is dan ook een gewilde Paraplu die betaalbaar is.

Welk Type Paraplu's zijn er?

Er zijn veel verschillende type Paraplu's verkrijgbaar. Zo heb je opvouwbare Paraplu's. Opvouwbare Paraplu's, het woord zegt het al, zijn opvouwbaar en tot een klein handzaam pakketje op te vouwen. Doordat de opvouwbare Paraplu als klein pakketje op te vouwen is, kun je deze makkelijk overal meer naar toe nemen. De opvouwbare Paraplu past makkelijk in een handtas. Vaak heeft een opvouwbare Paraplu een wat kleiner regenscherm. Ook zijn er Storm Paraplu's verkrijgbaar. Het woord geeft al aan dat dit een type Paraplu is die storm bestendigd is. Bij harde wind zal het regenscherm van de paraplu niet stuk gaan maar omslaan. Je kunt de dan deze weer terug zetten in de originele stand. Tevens is bij een Storm Paraplu de stok van Aluminium en het frame van glasfiber gemaakt om deze extra sterk te maken. Uiteraard mogen we de Golf Paraplu niet vergeten. De Golf Paraplu is een wat grotere paraplu van meestal 130 cm doorsnede. Voordeel van een Golf Paraplu is dat je er met 2 personen onder kunt schuilen tegen de regen. Uiteraad hebben we diverse andere paraplu's zoals Kinder Paraplu's, Design Paraplu's maar ook Paraplu's die custom made kunnen maken. Een paraplu wordt dan conform uw wensen en eisen op maat gemaakt.
Opvouwbare Paraplu's, Storm Paraplu's en Golf Paraplu's zijn verkrijgbaar met handopening maar ok met automatische opening

Paraplu's met Handopening bedrukken met uw logo en / of tekst

Hert regenscherm van Paraplu's met handopnening zijn gemaakt van Nylon. Het is natuurlijk logisch dat je deze Paraplu's met handopening met een andere drukinkt bedrukt dan op bijvoorbeeld katoen. Wij drukken dan ook Paraplu's met handopening met Nylon inkt. Hierdoor komt uw logo en / of tekst er goed op te staan en is duurzaam van kwaliteit. wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van Paraplu's met handopening. Paraplu's met handopening worden bedrukt op het regenscherm. Het regenscherm bestaat uit meerdere panelen. U kunt uw bedrijfslogo en / of tekst dan ook bedrukken op 1 paneel of op meerder panelen. Mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u vrijblijvend advisren betreft positie, kleur en grootte van uw bedrijfslogo en / of tekst.

Wij hebben diverse paraplu's in ons assortiment  zoals paraplu's die automatisch opendStorm paraplu's of Golf Paraplu's die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo of tekst.  


Paraplu bedrukken, stormparaplu, opvouwbare paraplu, golfparaplu, kinderparaplu, paraplu windproof.

Zwarte Paraplu, witte paraplu, rode paraplu, groene paraplu, doorzichtige paraplu, oranje paraplu, blauwe paraplu, navy paraplu, gele paraplu, paarse paraplu, bruine paraplu, grijze paraplu, regenboog paraplu, grote paraplu, paraplu bedrukken, paraplu met logo, Paraplu met tekst.