Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

Wit

Zwart

Badjassen Borduren

Badjassen tegen scherpe prijzen bestellen

Wij hebben diverse modellen badjassen die u kunt laten borduren tegen scherpe prijzen.

Tevens hebben we ook handdoeken, sporthandoeken, badlakens, strandlakens en golfdoekjes in ons assortiment.

U kunt terecht bij ons voor diverse type badstof. Bent u op zoek naar een Handdoek, Strandlaken of een sporthanddoek? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan diverse badstof producten.

Wat is Badstof eigenlijk?

Badstof is een katoenen weefsel, waarbij Katoendraad tot lussen zijn gevormd. Dit weefsel wordt geweven op een speciale machine met twee kettingen. De ene ketting vormt de ondergrond van de badstof en de tweede ketting de lussen. Deze lussenketting wordt als de lus gevormd moet worden (meestal na elke tweede inslag) met een instelbare overmaat aan lengte toegevoerd, waardoor het garen in een lusvorm gaat staan.

Frotté is een badstof die geweven wordt uit effectgarens waarin al lussen zitten, Het speciale toevoermechanisme is hier niet nodig.

Dit soort weefsel kan door de lussen veel vocht opnemen (mits van grondstof gemaakt die goed vocht opneemt, zoals katoen), zodat het uitermate geschikt is om hiervan handdoekenwashandjes en badjassen te maken. Er wordt ook strandkleding gemaakt van badstof.
 

Voordelen van Badstof

Het fijne van Badstof is dat het goed vocht opneemt. Tevens draagt het, of voelt het comfortabel en zacht aan. Een ideaal product voor veel toepassingen waaronder badjassen en handdoeken , maar ook badstof onderlakens voor op het bed.

Goedkoop een badjas bedrukken

Bent u op zoek naar een leuke premium om uit te delen aan potentiele klanten? Of wilt u eens een groep mensen verrassen met een leuk item? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal verschillende kledingstukken voor u klaarstaan, die wij graag voor u bedrukken. Wij doen dit geheel professioneel, met de beste machines die er hiervoor te vinden zijn. Zo kunnen wij voor u een badjas bedrukken. Dit zijn badjassen die zijn gemaakt van mooie badstof. Jassen ook die we in meerdere verschillende kleuren aan u kunnen leveren. Elk onderdeel van uw bestelling kan door uzelf ingevuld worden.

Badjassen bedrukken

We hebben bij ons bedrijf vele jaren ervaring met het bedrukken van allerhande verschillende kledingstukken en andere soorten textiel. We zijn door de jaren heen gegroeid van een klein bedrijf tot een van de grootste spelers op dit vlak. Dit komt onder andere door de hoge kwaliteit die wij leveren. Wilt u badjassen bedrukken bij ons, dan hoeft u hier nooit de hoofdprijs voor te betalen. Dit, terwijl wij u wel de hoogste kwaliteit leveren die er op dit gebied te vinden is. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat voor badjas wij bedrukken voor u. We hebben meerdere verschillende stijlen en kleuren in de aanbieding.

Goedkoop een badjas bedrukken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van het bedrukken van een badjas? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen op dit gebied met ons door te nemen. Goedkoop een badjas bedrukken laat u het beste door ons doen. U weet dan zeker dat u tegen een scherpe prijs een mooie badjas laat bedrukken. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om een groot aantal andere producten te laten bedrukken.