Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

hi-vis geel-donkerantraciet

hi-vis geel-donkermarine

hi-vis geel-zwart

hi-vis oranje-donkerantraciet

hi-vis oranje-donkermarine

rood-donkerantraciet

Genre

uniseks

Materiaal

50% katoen/50% polyester 170 g/m²

Mouwlengte

korte mouw

Een shirt laten borduren

Wilt u een logo of boodschap op een shirt laten zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de mogelijkheden om uw logo helemaal strak op uw shirt te plaatsen, precies zoals u dat wilt. We hebben hiervoor verschillende soorten en maten t-shirts liggen, die u allemaal kunt laten bedrukken zoals u dat wilt. We verkopen onder andere bedrukte goedkope shirts, maar ook shirts van luxe kwaliteit. Shirts waar u een enkel exemplaar kunt laten borduren, maar ook als u een grotere hoeveelheid shirts nodig heeft. We hebben onze mogelijkheden overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, elders op deze website.

Een goedkoop shirt borduren

Om goede kwaliteit te behalen, hoeft u niet per se voor een duur shirt van luxe kwaliteit te kiezen. Ook de goedkope shirts die wij verkopen zijn van een prima kwaliteit en zullen u zeker tevreden stemmen. We raden u dan ook aan om gewoon eens te kijken bij de verschillende shirts die wij borduren voor u. Zo verkopen wij slim fit shirts, maar ook v hals t-shirts en biologische shirts. Wat u ook wenst, wij hebben het klaarliggen. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven als het aankomt op shirts borduren. Wij leveren de kwaliteit die verwacht van een professioneel bedrijf.

Laat ons uw shirt borduren

Wilt u meer weten over wat er bij komt kijken om een goedkoop shirt te laten borduren? Schroom dan niet om hier even contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u hier maar over kunt hebben. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het borduren van logo’s op shirts, vandaar ook wij u kwaliteit kunnen leveren. U kunt ook direct via deze webshop uw bestelling maken. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo goed mogelijk wordt afgewerkt en dat deze ook snel bij u wordt geleverd. Uiteraard in de hoge kwaliteit die u mag verwachten bij ons.