Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

Geel

Groen

Oranje

Paars

Rood

Wit

Zwart

Horeca Schorten bedrukken of borduren

Bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen van Horeca Schorten

Bent u op zoek naar Horeca Schorten? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben diverse modellen Horeca Schorten die wij voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment Horeca Horeca Schorten

U kunt bij ons dan ook kiezen uit een ruim assortiment Horeca Schorten .Deze hebben we diverse modellen, kwaliteiten, samenstellingen van stof en prijzen.

Omschrijving Horeca Schorten

Er is tegenwoordig een groot assortiment Horeca Schorten verkrijgbaar. Horeca Schorten zijn poloshirts die geschikt zijn voor horeca werkzaamheden. Schorten  heeft een voordeel dat het comfortbale draagt maar ook netjes afkleed.  Casual maar ook netjes. U kunt dan ook bij ons Horeca Schorten  bestellen in diverse kleuren. Of u op zoek bent naar een zwarte, witte, groene, oranje, roze, fuchsia, blauwe, navy, gele, bruine, rode, grijze, lime of welke kleur dan ook, wij hebben deze in ons assortiment.

Ruime keus

Bij ons heeft u een ruime keus aan Horeca Schorten. Ook kunt u vele modellen combineren tot een juiste kleding stijl. Uiteraard is de kwaliteit van onze Horeca Schorten uitstekent. U of een modieuze stijl zoekt of promotionele stijl zoekt die betaalbaar is, bij ons bent u op het juiste adres. 

Bedrukken of Borduren Horeca Schorten 

Tevens kunnen wij deze Horeca Schorten voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Horeca Heren Poloshirts.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!