Pennen voordelig bedrukken

Pennen voordelig bedrukken 

In ons assortiment hebben wij diverse soorten pennen, deze kunnen wij bedrukken of graveren met uw logo, tekst of reclame. 

Waarom kiezen voor pennen als relatiegeschenk? 

Pennen zijn ondanks de digitalisering nog altijd een erg populair schrijfmiddel. Wist u dat een pen gemiddeld door 7 paar handen gaat voordat deze pen in de prullenbak verdwijnt. Pennen zijn daarom een praktische, maar effectieve manier van reclame maken.
Als men eenmaal een fijn schrijvende pen heeft gevonden, wordt het liefst enkel deze pen nog gebruikt en wordt deze overal mee naar toegenomen. Stelt u voor dat uw bedrijfsnaam of logo op deze pen staat die overal komt, uw reclame komt daardoor ook overal.

Verschillende soorten pennen

Pennen zijn er in heel verschillende soorten. Van goedkope balpennen tot luxe vulpennen, blauw of zwart schrijvend, van plastic of metaal. Zelfs als u helemaal met de tijd mee wilt gaan zijn er geschikte pennen, denk hierbij aan pennen van “groene” materialen zoals bamboe, hout of pennen die vrijwel geheel vervaardigd zijn uit gerecyclede PET-flessen. Ook zijn er multifunctionele pennen zoals pennen waarmee je ook een touchscreen kunt bedienen of een pen met liniaal, waterpas en schroevendraaier. Er zijn inmiddels zelfs antibacteriële pennen, deze pennen zijn bewerkt met de zilver nanotechnologie. Deze technologie remt de groei van bacteriën en andere micro-organismen. Ook als u op zoek bent naar pennen van de bekende merken zoals Senator of Parker bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bedrukken of graveren? 

Uw reclame, logo of tekst kan door ons op pennen bedrukt worden. Ook zijn er diverse pennen die gegraveerd kunnen worden. 

Offerte aanvragen of meer informatie? 

Kijk zelf eens bij onze verschillende pennen en vraag via de website binnen enkele klikken een vrijblijvende offerte aan. 
Ziet u door de bomen het bos niet meer of wilt u graag geadviseerd worden?
Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste verkoopteam staat voor u klaar.