Voordelig laten borduren of bedrukken van Dames Sweaters

Dames Swaeters bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen.

In ons assortiment hebben wij diverse Dames Sweaters. Laat uw logo, plaatje of tekst voordelig op een Dames sweater bedrukken of borduren.

Omschrijving Dames Swaeter 

Dames Sweaters zijn sweaters speciaal voor dames. Deze dames sweaters hebben geen capuchon, geen rits en hebben allemaal een ronde hals. Deze ronde hals is er wel in verschillende vormen, zoals deze sweater met een hele brede hals opening, Dames Sweater Sponge Fleece Wideneck Bella 7501, of een hoge hals opening zoals Dames Sweater SG20F.

Bedrukken of boduren 

In ons brede assortiment hebben wij diverse dames sweaters die wij kunenn bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. Vanwege onze eigen productie kunnen wij leveren in kleine, middel en grote oplagen, ook kunnen we leveren tegen snelle levertijden. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze. Borduren heeft een mooie uitstraling en is zeer goed van kwaliteit, onze borduurgaren zijn allemaal van polester waardoor de kleur niet gaat vervagen of doorlopen, in de loop der tijd. Tevens hebben we een ruim aanbod in kleuren zodat we uw originele huisstijl goed kunnen benaderen. Bij zeefdruk betaald u per drukkleur en bij borduren betaald u aan de hand van het aantal steken en de afmeting van de borduring. Zeefdrukken is in veel gevallen een goedkopere optie dan borduren, maar zeker niet slecht van kwaliteit. Ons ervaren team kan uw logo, tekst of afbeelding erg strak op uw dames sweater bedrukken. Wij werken met PMS kleuren, we kunnen daarom altijd de juiste kleur kiezen voor de bedrukking. Ook kunnen we uw logo in full color bedrukken op de dames sweaters. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld foto's of logo's en afbeeldingen waarin kleurverloop zit verwerkt. Lukt het niet om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op, wij adviseren u graag. 

Overig assortiment Dames Sweaters en truien 

Naast gewone sweaters hebben wij ook dames hoodeds sweatersdames sweatjackets en Dames Hoodie Sweaters met Rits.

Overig assortiment sweaters

We hebben een ruim aanbod in sweaters, hooded sweaters, zoals de Gildan Hooded Sweater 18700Sweatjackets, zoals de Fruit of the Loom Sweatjack 62-230-0 en kinder sweaters. zoals de Kinder Sweater Gildan 18000B Sweaters met capuchon, zonder capuchon of polosweaters: wij hebben ze in verschillende soorten en maten.